lørdag 4. desember 2010

Julestemningen begynner å inntre i heimen...

Da begynner julen å sette inn, med vakre juletoner som klinger, nybakte kaker som dufter, julepynt som skinner og peisen som varmer....

Jula er en koselig tid! Det er tiden for innekos, kjærlighet og varme. Det er en tid man tilbringer med familie og kjære, med god mat og godterier.

Jeg er en av de som virkelig liker å stelle i stand til jul, enten det er å lage nye ting, pynte opp rommene med varme rødfarger og massevis av lys, eller det er å lage god mat og bakst.

Foreløpig har jeg pyntet litt til advent, som lilla duk og et lysfat med fire adventslys og pynt. Den lille sølvengelen er faktisk kjøpt på Nille, og den kommer i en 2 pakning med en hvit engel også.
Den lilla pyntesanden er kjøpt inn på Black Design, mens lysene og fatet er fra Pytt & Panne.

4 kommentarer:

  1. Ååååh...så deili at du endra skrifta...den va vakker men vanskeli å læse! Har du løst så kan æ lage dæ et banner sånn at du kan ha pen skrift der uavhengi av ka du velge ellers på bloggen. :)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Nå har jeg forstørret skriften, og håper det blir bedre da :)

    SvarSlett
  4. Ja bedre...men d vil fortsatt være folk som ikkje kan lese den siden d ikkje e en websafe font...d vil si at ikkje alle har installert den på pc'en sin.

    SvarSlett